Integrame – Jocuri de cuvinte gratis  (Mod)

Integrame – Jocuri de cuvinte gratis (Mod)

(85)Games, Word

Description of Integrame - Jocuri de cuvinte gratis (MOD unlimited money) for android

Integrame – Jocuri de cuvinte gratis (Mod) DOWNLOAD = com.aca.integrame

Integrame în română este o aplicație care vă oferă o gamă variată de integrame de la cuvinte ușoare până la termeni de specialitate și cultură generală.

Această aplicație de integrame este un joc de cuvinte care vă provoacă la gândire și aprofundarea cunoștințelor de limba română. Dacă vă plac jocurile gratis de tip rebus atunci acest joc de cuvinte este potrivit pentru dumneavoastră fiind o combinație de integrame cu rebus pentru a vă oferi o experiență plăcută. Integramele conțin careuri atât pentru începători și pentru avansați.

Integramele de tip 7×7 conțin cuvinte mai ușoare și sunt gratis și recomandate pentru nivelul de începător. Integramele de tip 9×9 conțin cuvinte de dificultate medie și de asemenea sunt gratis. Începând cu integramele de tip 11×11și 13×13 nivelul de dificultate crește la avansat și sunt contra cost pentru a putea susține dezvoltare acestei aplicații.

Cea mai diversă aplicație de integrame în limba română conținând un total de 1000 de integrame diverse. Jocul cuvintelor este un mod plăcut de a vă petrece timpul liber și a vă dezvolta cunoștințele de limba română.

Dacă sunteți în căutare unui joc de cuvinte de gen rebus atunci sperăm ca această aplicație de integrame să vă ofere o experiență plăcută și un timp relaxant pentru dumneavoastră.

CARACTERISTICI
– Un total de 1000 de integrame unice.
– 250 careuri de 7×7, 250 careuri de 9×9, 250 careuri de 11×11 și 250 careuri de 13×13.
– Posibilitatea de a cumpăra integrame extra și astfel susține dezvoltarea acestei aplicații.
– Orice achiziție va anula reclamele.
– Tastatură cu literele din română.

Jocul este gratis dar oferim și posibilitatea de a debloca integramele 11×11 și 13×13 contra cost pentru a putea acoperi costurile de dezvoltare ale acestei aplicații.

Încearcă-ți cunoștințele de limba română și în același timp de cultură generală și chiar mai mult de atât rezolvând aceste integrame care conțin o gamă variată de cuvinte.

În curând noi integrame!
800 de integrame noi
Total de 1000 de integrame: 500 gratis și 500 cu plată

MOD Information of Integrame - Jocuri de cuvinte gratis

App Name Integrame - Jocuri de cuvinte gratis
Package Name com.aca.integrame
Version
Rating ( 85 )
Size
Requirement
Updated
Installs 10,000+
Category Games, Word
Developer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *